Extensii cu gel

 Extensii de unghii – un mod sigur de a înfrumuseta mâinile

Zilnic pe canalele de televiziune și în reviste vedem vedete aranjate, care sunt foarte atrăgătoare, au unghii lungi excelente. Privind la ele, ai crede că  unghiile lor pur si simplu nu pot fi în natură, ele sunt prea perfecte pentru a avea o formă clar definită,  drepta, aceeași lungime și au un design original.  Intr-adevăr, cele mai multe dintre modelele și vedetele de film au recurs la metoda de unghii false pentru a obține un astfel de rezultat, avand mereu   mâinile si unghiile de neegalat.

 Extensiile de unghii – o procedură de alungire a unghiei prin aplicarea unei compoziție specială de plastic, care este in forma de gel si se aplica pe unghii dupa care se usuca la lampa UV. Spre deosebire de alte metode de construire, gelul, este complet inofensiv pentru unghiile naturale. Acoprirea unghiilor cu gel nu creează obstacole în cresterea normală a unghiilor naturale.

Extensiile de unghii ascund defectele unghiilor naturale, se schiba forma dupa preferinte  și sunt mai puternice, precum rezolva si alte probleme ale unghiilor. Gelul nu cauzeaza alergii si nu are miros si are o flexibilitate naturala pe unghii.

unghii false cu fundite

 

About Unghii False Brasov

Initiativa salonului Art Fashion Nail Stilist protezist de unghii false si manichiura-pedichiura , Nail designer JABKE MARIA Inca de cand eram mica pasiunea mea catre arta si frumos a fost ca o lumina in viata mea . Visul meu era sa devin Designer am avut norocul ca mama sa -mi remarce talentul si sa ma indrume pe aceasta cale . Primele mele creatii au fost bineinteles peretii , dulapurile si caietele surorilor mai mari. La varsta de noua ani impreuna cu sora mea Carlan Anisoara am fregventat liceul de Arta ,, Igor Vieru’’ din Chisinau. La varsta de cincisprezece ani am venit in Brasov, unul din cele mai frumose orase din Romania pentru a-mi continua studiile in Arta , apoi am urmat Facultatea de Arta si Design din Timisoara . Dupa o perioada lunga de pauza ( avand meseria de mama )din pasiunea mea pentru frumos, in ianuarie 2012 am urmat un curs de Stilist protezist de unghii la Academia Newnails din Brasov si numeroase alte cursuri de Nail Art ( pictura artistica nivel I, Sculptura 3D Nivel I si II, pictura chinezeasca. Am descoperit ca meseria de Stilist Protezist de Unghii false este una dintre cea mai potrivita meserie pentru mine. Ma dedic in totalitate pentru a crea cele mai frumoase design-uri pe unghii false, imi place sa lucrez cu oamenii dar si mai mult sunt fericita atunci cand clientii sunt multumiti de serviciile mele . Tocmai de aceea am deschis un nou salon de unghii false Art Fashion Nail in Brasov pentru a oferi tuturor clientilor creativitatea si imaginatia mea in Nail Art. Art Fashion Nail este un loc din care clientele pleaca intodeauna multumite de rezultate si locul in care doresc sa revina cat mai curand. De asemenea vin in intampinarea clientilor cu preturi flexibile si oferte speciale. Acces nelimitat la infrumusetarea unghiilor si mainilor!
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s